Tatranská zmes
Bravčové stehno, pokrájame na rezance, prípadne kocky.
Očistenú, pokrájanú cibuľu opražíme na oleji a pridáme nakrájané mäso, ktoré prudko opečieme, soľ i mletú červenú papriku. Podlejeme vodou a dusíme do polomäkka. Potom pridáme pokrájanú kápiu, hrášok a lečo a varíme, kým je mäso mäkké.
Omáčku zahustíme múkou rozmiešanou v mlieku a smotane na varenie.
Podávame s knedľou, varenými zemiakmi, zemiakovou kašou alebo cestovinami.
Páči sa ti tento recept? Budeme radi, ak nám o tom dáš vedieť v komentári nižšie. Ak recept aj vyskúšaš, neváhaj sa s nami podeliť s výsledkom na Instagrame s označením @sk.celi alebo Facebooku a označením @celi.sk.
Ostatné recepty nájdeš v kategórii: bezlepkové recepty.
Ingrediencie
Pokyny
Bravčové stehno, pokrájame na rezance, prípadne kocky.
Očistenú, pokrájanú cibuľu opražíme na oleji a pridáme nakrájané mäso, ktoré prudko opečieme, soľ i mletú červenú papriku. Podlejeme vodou a dusíme do polomäkka. Potom pridáme pokrájanú kápiu, hrášok a lečo a varíme, kým je mäso mäkké.
Omáčku zahustíme múkou rozmiešanou v mlieku a smotane na varenie.
Podávame s knedľou, varenými zemiakmi, zemiakovou kašou alebo cestovinami.