APROMIX -Bezlepková, nízkobielkovinová múka na prípravu chleba, 1000g Obsah: APROMIX múka 1000g Charakteristika APROMIX: Nízkobielkovinová múka na prípravu chleba pečeného vo forme ako aj na bežné použitie v kuchyni pri príprave zásmažky, na zahusťovanie a pod… Vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Určená pre pacientov so špeciálnym diétnym režimom. Obsah fenylalanínu je 16 mg/100 … Pokračovať v čítaní
APROMIX® – Nízkobielkovinová múčna zmes Nízkobielkovinová múka na prípravu chleba pečeného vo forme ako aj na bežné použitie v kuchyni pri príprave zásmažky, na zahusťovanie a pod… Je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín a je určená pre pacientov so špeciálnym diétnym režimom – napr. pri fenylketonúrií. Obsah fenylalanínu je 16 mg/100 g. Zloženie: … Pokračovať v čítaní
APROMIX- PLUS, nízkobielkovinová múka na prípravu chleba, 1000g Obsah: APROMIX-PLUS 1000g Charakteristika APOMIX-PLUS: Nízkobielkovinová múka na prípravu chleba a pečiva vo forme, ako aj bez formy (žemle, rožky a pod…) Vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Určená pre pacientov so špeciálnym diétnym režimom. Zloženie: Kukuričný škrob, zemiakový škrob, modifikovaný tapiokový škrob, kukuričný maltodextrín, bambusová … Pokračovať v čítaní
Nízkobielkovinová múka na prípravu tmavého nízkobielkovinového chleba a pečiva ako aj kulinárne použitie Vyrobená z bezlepkových a nepšeničných surovín, obsahuje jablkovú vlákninu. Určená pre pacientov so špeciálnym diétnym režimom. Obsah fenylalanínu menej ako 10mg/100g. Zloženie: kukuričný škrob, zemiakový škrob, modifikovaný tapiokový škrob, kukuričný maltodextrín, jablková a bambusová vláknina, zahusťovadlo karboxymetylcelulóza E466, emulgátor mono a diacyglycerol … Pokračovať v čítaní
Bezlepková univerzálna zmes na prípravu chlebíka, pizze či na sladké pečenie špeciálne vyvinutá pre celiatikov. Bez pridaného cukru, laktózy či iných umelých prísad.