APROMIX® – Nízkobielkovinová múčna zmes Nízkobielkovinová múka na prípravu chleba pečeného vo forme ako aj na bežné použitie v kuchyni pri príprave zásmažky, na zahusťovanie a pod… Je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín a je určená pre pacientov so špeciálnym diétnym režimom – napr. pri fenylketonúrií. Obsah fenylalanínu je 16 mg/100 g. Zloženie: … Pokračovať v čítaní
Nízkobielkovinová múka na prípravu tmavého nízkobielkovinového chleba a pečiva ako aj kulinárne použitie Vyrobená z bezlepkových a nepšeničných surovín, obsahuje jablkovú vlákninu. Určená pre pacientov so špeciálnym diétnym režimom. Obsah fenylalanínu menej ako 10mg/100g. Zloženie: kukuričný škrob, zemiakový škrob, modifikovaný tapiokový škrob, kukuričný maltodextrín, jablková a bambusová vláknina, zahusťovadlo karboxymetylcelulóza E466, emulgátor mono a diacyglycerol … Pokračovať v čítaní
Bezlepková univerzálna zmes na prípravu chlebíka, pizze či na sladké pečenie špeciálne vyvinutá pre celiatikov. Bez pridaného cukru, laktózy či iných umelých prísad.
Ciroková múka patrí medzi základne prvky zdravej výživy. Čirok je bohatý na antioxidanty a minerály. Vhodná do bezlepkových zákuskov a receptov pre deti.